720VR
EN
ZX-RB-Màquina-automàtica-de-termoformació de cartró_看图王
Termoformadora automàtica de carmanyoles/safates de paper
Descripció dels productes

La termoformadora automàtica de cartró és una màquina formadora de paper totalment automàtica amb els avantatges d'una alta velocitat i un funcionament còmode. Aquest model utilitza un generador d'aire calent autònom per a un sol paper recobert de PE. S'utilitza per produir caixes de dinar de paper d'un sol color mitjançant alimentació automàtica, calefacció (amb dispositiu generador d'aire calent), formació de premsa calenta (quatre cantonades de carmanyoles unides), recollida automàtica de punts i control de microordinador. Carmanyoles de paper, safata de pastissos, caixes d'envasat d'aliments, etc. Transmissió mecànica, velocitat, estalvi d'energia, estabilitat i fàcil funcionament.Paràmetre tècnic

TipusZX-RB
Capacitat de producció30-45 vegades/min (producció real segons la mida del producte)
Mida màxima480 x480mm
Tensió d'alimentació elèctrica380V 50HZ (es pot canviar)
Material adequat200-400 g/m2 PE (paper recobert PE)
La capacitat total de l'3KW
Pes total0.7T
Dimensió total1550 x 1350 x 1800 mm
Font d'aire de treballPressió de l'aire 0.4-0.5Mpa (cal comprar compressor)

FAQ
P1: Quins tipus de màquines teniu? Quant de temps porta la teva fàbrica en aquest camp?
aTenim més de 10 anys d'experiència en la fabricació de màquines de tall de rotlles, màquina de perforació de rotlles, màquina de muntatge de cartró, màquina de formació de caixes de paper, màquina de caixes de paper, màquina d'impressió flexogràfica, màquina d'envasos que treballa amb empreses d'envasament cotitzades per a KFC, Mcdonald's, Subway. , Starbucks.
P2: Què tal la garantia de la màquina?
Durant un any, qualsevol peça danyada per la màquina, el venedor repararà/substituirà les peces de recanvi de manera gratuïta, però el comprador ha de pagar el transport. Després d'un any, el venedor subministrarà les peces de recanvi als compradors com a cost. El servei de la màquina és al voltant de la vida útil de la màquina.
P3: Sou una fàbrica o una empresa comercial?
Som una fàbrica de màquina d'impressió flexogràfica, màquina de troquelar, màquina de caixa de paper. També comprem equips relacionats per als clients. Més de 10 anys d'experiència en màquines fan que els nostres productes es venguin molt bé a tot el món.
P4: Pots aconsellar la solució de producció?
Si us plau, envia'ns els productes que vas a produir. Dibuixarem la mida del producte, la mida en blanc, el disseny de troquelat, el disseny d'impressió. Et recomanarem les màquines adequades segons els teus productes.

P5: Quin és el termini de lliurament de la màquina?
En termes generals, la màquina es podria enviar en un termini de 20 a 30 dies després de confirmar-ho tot.

Investigació